Embuh kenek opo, saiki aku pengen banget nulis nganggo Boso Jowo. Sing ora mudheng yo wis.

Soko judul wis jelas, aku bakal ngomong babagan bandara. Bandara sing enek Wonogiri. 

Jan-jane, ning Wonogiri kui ora enek bandara. Lha, kenek opo kok aku gawe judul kuwi? Mergo saiki aku lagi seneng ngrungokne lagu judule Bandara Wonogiri. Lagu iki sing nyanyekne band aliran Reggae Jowo asal Wonogiri, Jawa Tengah: SukirGenk.

Aku nek lagi seneng ngrungokne lagu biasane tak setel terus saben dino. Koyo biyen pas seneng lagune Avenged Sevenfold, esuk ngasi sore mesti tak setel. Nek ora yo pas mapan turu. Nah, lagu Bandara Wonogiri iki yo ora luput. Wingi malah sedino utuh tak setel terus, haha.

Eh iyo, aku lagi wae ngerti nek drummer'e A7X, si Arin Ilejay metu soko band. Saiki posisi drummer kosong. Duh...

Liyane dirungokne terus, biasane aku nggolek-nggolek kord gitare ning internet. Soale aku durung iso nggitar. Iso jane, tapi nek ora karo moco kord ora iso, hehe. Podo wae ora iso ding.

Jebule urung enek sing posting kord lagu Bandara Wonogiri. Wingi malah nemu tulisan pas browsing, judule Kord Bandara Wonogiri, pas dibuka inti isi tulisane "Kord lagu Bandara Wonogiri urung enek".

Kan dlondong.

Ngasi saiki aku durung nemu kord gitar Bandara Wonogiri. Sing iso mbok aku diwenehi ngerti..

Iki video klip Bandara Wonogiri-ne SukirGenk:


11 komentar

wah nganggo bahasa jawa tulen ki mas, untunge aku wong jawa dadi yo ngerti opo sing di omongke, wakakaka

pertamaxnya tak amankan mas, hadiahnya di tunggu, wakakakaka

(Hahaaa untunge aku mudeng, soale wong kebumen, mestine aku ngapak kiye..
Owalah ternyata judul lagu toh. Sayange aku yo ra ruh cord cordan gitar, soale rabiso musikan

kok iso onok judule bandara wonogiri, lha bandarane ae durung onok.. piye iki

mage ngapak karo inyong :)

sing dudu wong jawa modiar tenan mocoe

Silahkan ambil di toko sebelah mas :D

Aja kaya kuwe lah mbok..

Lha yo kui mas, aku ora mudheng

oalah bandara wonogiri kuwi jeneng lagu reggae, aku pikir kuwi bandara wonogiri asli

Pilih 'Anonymous' atau 'Name/URL' di 'Comment as' jika profil untuk berkomentar tidak ada. Terima kasih telah meninggalkan komentar.
EmoticonEmoticon