SukirGenk: Bandara Wonogiri

Embuh kenek opo, saiki aku pengen banget nulis nganggo Boso Jowo. Sing ora mudheng yo wis.

Soko judul wis jelas, aku bakal ngomong babagan bandara. Bandara sing enek Wonogiri. 

Jan-jane, ning Wonogiri kui ora enek bandara. Lha, kenek opo kok aku gawe judul kuwi? Mergo saiki aku lagi seneng ngrungokne lagu judule Bandara Wonogiri. Lagu iki sing nyanyekne band aliran Reggae Jowo asal Wonogiri, Jawa Tengah: SukirGenk.

Aku nek lagi seneng ngrungokne lagu biasane tak setel terus saben dino. Koyo biyen pas seneng lagune Avenged Sevenfold, esuk ngasi sore mesti tak setel. Nek ora yo pas mapan turu. Nah, lagu Bandara Wonogiri iki yo ora luput. Wingi malah sedino utuh tak setel terus, haha.

Eh iyo, aku lagi wae ngerti nek drummer'e A7X, si Arin Ilejay metu soko band. Saiki posisi drummer kosong. Duh...

Liyane dirungokne terus, biasane aku nggolek-nggolek kord gitare ning internet. Soale aku durung iso nggitar. Iso jane, tapi nek ora karo moco kord ora iso, hehe. Podo wae ora iso ding.

Jebule urung enek sing posting kord lagu Bandara Wonogiri. Wingi malah nemu tulisan pas browsing, judule Kord Bandara Wonogiri, pas dibuka inti isi tulisane "Kord lagu Bandara Wonogiri urung enek".

Kan dlondong.

Ngasi saiki aku durung nemu kord gitar Bandara Wonogiri. Sing iso mbok aku diwenehi ngerti..

Iki video klip Bandara Wonogiri-ne SukirGenk: